PODIGNUTA OPTUŽNICA

Poštar u parku gušio 11-godišnjakinju jer mu se rugala

'sis...300108...sisak..nasilje snimio nikola cutuk'
Nikola Čutuk/PIXSELL
08.02.2013.
u 09:00

Djevojčica mu se navodno izrugivala kada je zabunom ušao u ženski toalet. Tada ju je otjerao u susjednu prostoriju i počeo gušiti

Vlasti u Los Angelesu podigle su optužnicu protiv 55-godišnjeg poštara Daniela Villasensora jer je u javnom parku pokušao ugušiti 11-godišnju djevojčicu koja mu se navodno rugala.

Poštar iz Temple Cityja optužen je za okrutnost prema djeci. Nalazi se u zatvoru, a sud mu je odredio jamčevinu od 15.000 dolara, piše Fox News. MyFoxLA.com izvještava da je Daniel bio na dužnosti u ponedjeljak popodne kada je slučajno ušao u ženski toalet u parku Bristow. Navodno se razljutio kada ga je dvoje djece počelo vrijeđati pa je djevojčicu otjerao u obližnju sobu za skladištenje. Tamo ju je počeo gušiti, no tada su došla dvojica gradskih radnika i prekinula nasilje.

Villasenor se na sudu pojavio u poštanskoj uniformi. Kazao je da se ne osjeća krivim. Poštanski ured u kojem je zaposlen privremeno ga je suspendirao s dužnosti.

>>Poštar starici donio mirovinu, ali tisuću kuna zadržao za sebe

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?