turistički aranžman

Ponuda u Turskoj: Četiri dana u Sarajevu i pobačaj za 600 dolara

Sarajevo
08.08.2012.
u 13:08

Putovanja u sklopu kojih se može pobaciti organizira turska turistička agencija, a za 600 dolara dobiju se tri noćenja i pobačaj

Turistička agencija "Barracuda Tour Company" iz Istanbula prije dva tjedna počela je organizirati turistička putovanja u sklopu kojih nude pobačaje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, donose Nezavisne novine. U sklopu putovanja na jednu od najpopularnijih destinacija u BiH u paketu za 600 dolara dobije se četiri dana putovanja, tri noćenja i pobačaj.

Uz obilazak grada i pobačaj ženama je omogućen i oporavak. U dva tjedna čak se 16 Turkinja prijavilo za ovaj aranžman.

– Kada je nešto zabranjeno ili teško ostvarivo, uvijek se nađe rješenje. Mi kao turistički operatori koristimo tu situaciju – kaže Cem Polatoglu, vlasnik agencije.

Njegova agencija već se godinama bavi zdravstvenim turizmom, a iste ponude imaju i za Cipar, Krim te Veliku Britaniju koja je najskuplja.

– Sve žene koje koriste naše usluge mlađe su od 35 godina. Imamo pozive iz svih krajeva Turske, ali najviše ih je iz Istanbula. One odlaze pobaciti izvan zemlje jer ne žele da ih osuđuju obitelj ili prijatelji zbog toga što čine – kaže Polatoglu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije