opasno prestizanje

Policija dobila fotografije terenca koji je ugrozio Nikolića

'Leader of Serbian Progressive Party  (SNS) Tomislav Nikolic waves to his supporters during a rally in Belgrade on April 26, 2012. More than 10,000 supporters gathered for the rally of the Serbian mai
AFP/Pixsell
07.11.2012.
u 09:06

Sa sigurnošću je utvrđeno da terenac pripada MUP-u Srbije i koristi ga načelnik prometne policije Dragiša Simić

Fotografije vozača terenca koji je u petak navečer navodno pokušao prestići i presjeći kolonu vozila u kojoj je bio srpski predsjednik Tomislav Nikolić u utorak su dostavljene policiji, a izvor Večernjih novosti tvrdi da su dvije fotografije "skinute“ s kamera na naplatnim kućicama u Bubanj potoku i na skretanju za Smederevo, na autocesti Beograd – Niš i sada se "čiste“ kako bi se nedvojbeno utvrdio identitet vozača.

Sa sigurnošću je dosad utvrđeno da terenac pripada MUP-u Srbije i koristi ga načelnik prometne policije Dragiša Simić, a provjerava se, kako tvrdi beogradski dnevnik, je li vozilom u spornim trenucima upravljao Simić ili njegov vozač, kako tvrde obojica, a otkrivanju identiteta pomoći će pribavljene snimke. Kako pišu Novosti, u srijedu bi trebali stići rezultati analize baznih stanica mobilnih operatera uzduž trase od Bubanj potoka do skretanja za Smederevo kako bi se utvrdilo tko se kretao tom dionicom u vrijeme prolaska Nikolićeve kolone.

Simić je poznat široj javnosti od svibnja ove godine kada je u spektakularnoj akciji beogradskim ulicama osobno pratio i presreo vozilo u kojemu je bio kradljivac slike Paula Cézannea vrijedne 100 milijuna eura. Zbog te akcije unaprijeđen je u čin generala policije.

>> Vozač MUP-a: Nisam prestizao ni presijecao Nikolićevu kolonu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?