Naslovnica

Policajac ubio potpredsjednika HSS-a BiH i pobjegao

Vinovnik ovog nemilog događaja, odnosno osoba koja je pucala u Malikića bio je djelatnik PP Tomislavgrad, policajac Andrija Ćerdić, rođen 1969. godine.
17. travnja 2011. u 12:21 3 komentara 2 prikaza
ubojstvo
Foto: VL FOTO

Sinoć oko 20:45 minuta u PU Tomislavgrad zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu „TIP“ u ulici Brigada kralja Tomislava u Tomislavgradu.

Na lice mjesta odmah su izašli djelatnici policije i te dežurni liječnik u hitnoj službi Doma zdravlja Tomislavgrad. Jednim hicem iz pištolja ranjen je u predjelu između grudnog koša i trbuha Ante Malić, rođen 1964. u Kongori, općina Tomislavgrad, nastanjen u Tomislavgradu. Malić je oko 21 sat od zadobivenih povreda preminuo u Domu zdravlja, a danas će se oko 15 sati, kako doznajemo izvršiti obdukcija u mrtvačnici u krugu Županijske bolnice u Livnu.

Vinovnik ovog nemilog događaja, odnosno osoba koja je pucala u Malića bio je djelatnik PP Tomislavgrad, policajac Andrija Ćerdić, rođen 1969. godine. Neslužbeno doznajemo da je pucnjavi prethodila prepirka koja nije bila takve naravi da bi bila povod ubojstvu. Ćerdić je, prema riječima svjedoka, odmah nakon pucnjave izišao iz objekta i svojim vozilom pobjegao u nepoznatom pravcu. Djelatnici MUP-a Herceg - Bosanske županije intenzivno tragaju za odbjeglim policajcem a o tome su obaviješteni svi susjedni MUP-ovi, Federalna Uprava policije i Granična policija BiH, tako da se nadaju kako će potraga dati rezultate. Očevid na licu mjesta obavili su djelatnici MUP-a K10, PU Tomislavgrad i dežurni tužitelj županijskog tužiteljstva Livno Mladen Stojanović. Istraga je u tijeku i više podataka očekuje se tijekom današnjeg, eventualno sutrašnjeg dana.

  • kitikat:

    ludjak,alkohol i oruzje je kobna kombinacija

  • boskovic:

    Danas su svak politicar,melju drobe svasta pa se posvadaju i onda oruzje ima posla sramota sta se svakodnevno desava

  • -obrisani-:

    On je prvi sljeduje jos cijeli niz \"ODSTRELA\" onih a koji rade protiv interesa Hrvatskog naroda u BiH a i u Hrvatskoj Bog i Pravi Hrvati Za Dom Uvijek Spreman