Tragedija

Poginuo viteški gospodarstvenik

anto
VL FOTO
19.04.2012.
u 10:25

Do nesreće je došlo kada je automobil “renault laguna“, kojim je upravljao Anto, iz još neutvrđenih razloga sletio te udario u betonski zid

U teškoj prometnoj nesreći koja je rastužila građane srednje Bosne, preksinoć u 21:15 sati, poginuo je poznati viteški gospodarstvenik Anto Kafadar (44). Nesreća se dogodila kod mjesne crkve u viteškom naselju Zabilje, a nesretni Anto se vraćao s Ovnaka, u travničkoj župi Brajkovići, gdje je zajedno s ocem Jozom, vodio obiteljsko imanje i farmu muznih krava. Iz rodnog kraja obitelj Kafadar prognana je u lipnju 1993., a utočište su našli u Vitezu, gdje su i započeli obiteljski biznis. Do nesreće je došlo kada je automobil “renault laguna“, kojim je upravljao Anto, iz još neutvrđenih razloga sletio te udario u betonski zid. Kišovito vrijeme, noć i mokar kolnik mogli bi biti uzroci ove nesreće. Anto je bio suvlasnik tvrtke Ovnak iz Viteza, jedne od najuspješnijih u Vitezu, zajedno s braćom Draganom i Vlatkom, također poznatim gospodarstvenicima uživao je veliki ugled u poslovnim krugovima. Anto, iznimno omiljen u društvu, često je s braćom pomagao i sudjelovao u brojnim humanitarnim i društveno-korisnim akcijama.

“Informacija o Antinoj smrti sve nas je zatekla i još smo u nevjerici da našega Ante više nema. Uvijek izuzetno vesele naravi, aktivan član Udruge poslodavaca Vitez, a nakon njegove smrti će sigurno ostati velika praznina. Ovom prigodom u ime Udruge obitelji i mnogobrojnim prijateljima izjavljujem iskrenu sućut“ rekao je Alojz Mlakić, potpredsjednik UP Vitez.

Iza pokojnog Ante ostalo je dvoje djece, Pavo (19) i Maja (12) te supruga Ljube. Posljednji ispraćaj bit će obavljen danas u 17 sati na Ovnaku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?