Priprema pozornice

Počinju radovi u velikoj dvorani Kosače

Pečat
15.03.2013.
u 10:44

Tri dana će biti potrebno skoro danonoćno raditi kako bi se svi planovi realizirali

Početkom idućeg tjedna velika dvorana Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru pretvara se u veliko gradilište. U grad na Neretvi dolazi nekoliko velikih kamiona opreme koja će biti iskorištena kako bi Večernjakov pečat još jednom imao glamurozni sjaj. Početkom idućeg tjedna počinje montiranje pozornice, kao i postavljanje ozvučenja. Također, ekipe BHRT-a obavljaju posljednje pripreme za dolazak u Mostar, a od njih se očekuje kako će još jednom televizijskim gledateljima priuštiti vrhunsku produkciju, bogatstvo slike i tona kojim će biti ispunjena velika dvorana u Kosači.

Tri dana će biti potrebno skoro danonoćno raditi kako bi se svi planovi realizirali. Stotine ljudi će raditi na više lokacija kako bi sve pripreme bile na očekivanoj razini. Također, obavljaju se završni razgovori s policijom i sigurnosnim agencijama koje će biti dio Pečata. Sigurnosni aspekt Pečata ove godine je posebno izražen zbog velikog broja visokih uzvanika koji su potvrdili svoj dolazak.

Sigurno je samo kako se ništa ne prepušta slučaju te kako za svaki dio manifestacije postoje detaljni planovi.

Treba spomenuti kako se ovogodišnji prijenos Večernjakova pečata iz Mostara radi sa znatno većim brojem kamera nego što je to bio slučaj ranije, a što bi u konačnici trebalo donijeti značajno bolji televizijski prijenos manifestacije nego što je to bilo ranijih godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?