PROVELI TRI DANA

Počinje operacija Island: Braća Kovač posjetila Modrića u Madridu

'Real Madrid's Luka Modric (L) fights for the ball with Celta Vigo's Borja Oubina during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 20, 2012. REUTERS/Su
REUTERS/PIXSELL
22.10.2013.
u 13:53

Braća Kovač u Španjolskoj su uoči ždrijeba dodatnih kvalifikacija provela tri dana, a s Modrićem su razgovarali o reprezentaciji i o Real Madridu.

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač bacio se u mobilizaciju igrača uoči utakmica s Islandom za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Nikina destinacija bio je Madrid u kojem je s bratom Robertom posjetio našeg najskupljeg igrača, Luku Modrića.

Braća Kovač u Španjolskoj su uoči ždrijeba dodatnih kvalifikacija provela tri dana, a s Modrićem su razgovarali o reprezentaciji i o Real Madridu, prenosi Marca.

Za to će vrijeme Modrić s Realom igrati utakmicu protiv Juventusa. Razigravač hrvatske reprezentacije očekuje se u početnom sastavu. Trener Carlo Ancelotti na travnjak bi trebao poslati momčad u 4-3-3 formaciji, a vezni red držat će Kheidira, Illarramedni i Modrić.

>> Modrić ima najviše dodavanja u Realu od čega 91 posto točnih

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?