PRVA U BIH

Počela izgradnja tvornice jahti i čamaca u Tomislavgradu

\'jahta1_nnn_zad_120412\'
J.S.Yacht Designs
22.04.2012.
u 13:00

Investitori projekta su mještanin Stipe Karačić i švicarac Roger Krenbruel

U općini Tomislavgrad gradi se prvi pogon za proizvodnju jahti i čamaca u BiH, u koji će biti uloženo više od dva milijuna maraka.

U mjestu Crvenice, na lokalitetu Velike njive, izliveni su temelji objekta površine 1.600 metara četvornih u kome će se proizvoditi ribarske brodice, patrolni čamci, jahte do 17 metara i turistički brodići, prenosi Srna.

Investitori projekta su mještanin Stipe Karačić i švicarac Roger Krenbruel, koji su zajedno radili 12 godina u Švicarskoj, da bi Krenbruel pokrenuo tvrtku i odlučio da otvori pogon u Tomislavgradu.

Švicarac je novinarima rekao da se na području ove općine gradi tvrtka u kojoj će se već ovog ljeta proizvoditi jahte i čamci po narudžbi namijenjeni tržištu u Švicarskoj.

 U Tomislavgrad su već stigli dijelovi montažne proizvodne hale koja će biti završena za dva mjeseca i u kojoj će biti zaposlena domaća radna snaga

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Spezispezi
08:14 23.04.2012.

Bravo Stipe !

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?