Posušje

Pobjednici Posušanka Anamarija Begić i Gruđanka Zdenka Pandžić

natjecanje
Pero Crnogorac
03.04.2012.
u 10:09

Pobjednicima natjecanja čestitala je i svima zahvalila na sudjelovanju ministrica prosvjete ZH županije prof. Helena Lončar

Proteklog vikenda u Posušju je održano županijsko natjecanja iz matematike za sedme i osme razrede. Nastupilo je šezdeset osnovaca, osmaša i sedmaša, iz trinaest osnovnih škola Zapadnohercegovačke županije. Goste je, uz prigodan program, pozdravio domaćin Zdravko Pirić, ravnatelj Osnovne škole Ivana Mažuranića, a natjecanje je prigodnim riječima u kinodvorani otvorio prof. Zdenko Bošnjak, predsjednik Općinskog vijeća Posušje.

Pobjednici su: skupine 8. razreda – 1. Anamarija Begić (Osnovna škola Ivana Mažuranića Posušje), 2. Ana Šaravanja (Prva osnovna škola Široki Brijeg), 3. David Naletelić (Prva osnovna škola Široki Brijeg). U kategoriji 7.razreda pobjednici su: 1.Zdenka Pandžić (Osnovna škola Ruđera Boškovića Grude), 2. Anđela Spajić (Prva osnovna škola Široki Brijeg), 3.Stipe Mandić (Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški). Pobjednicima je čestitala ministrica prosvjete Zapadnohercegovačke županije prof. Helena Lončar i potaknula prigodnim riječima i ostale sudionike za rad i zalaganje te uspjehe na idućim natjecanjima. Bilo je veselo u Posušju i na samome kraju jer se sve dogodilo u lijepoj atmosferi kojoj su doprinijeli svi sudionici i domaćini - OŠ Ivana Mažuranića. Pobjednici su stekli pravo natjecanja iz matematike na državnoj razini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?