Pretkolo Lige prvaka

Plavi s Grbavice večeras protiv Viktorije žele čudo

Željezničar
16.07.2013.
u 09:58

Olakšavajuća je okolnost što nismo pod pritiskom. To mnogo znači

Željezničar će večeras u Plzenu pokušati napraviti čudo i ostvariti dobar rezultat u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv prvaka Češke - Viktorije. Prije samog polaska iz sarajevske zračne luke, a i tijekom leta, u ekipi je vladalo pozitivno ozračje. Eldin Adilović, prvi strijelac Željezničara, svjestan je snage protivnika u današnjem susretu, no vjeruje da i tim s Grbavice ima svoje izglede. -Znamo da imamo veoma težak zadatak ispred sebe. Ni jednog trenutka nismo izgubili nadu. Nismo pesimisti. Idemo ostvariti što bolji rezultat, ostaviti što bolji utisak, kazao je za Adilović, koji nije trenirao u posljednjih nekoliko dana zbog ozljede trbušnog zida, ali vjeruje da će biti spreman za meč.

Podrška Manijaka

Dosta utakmica smo pogledali, skautirali smo ih, znamo sve o njima. Imaju dobar kolektiv, dosta dobrih igrača i dobar pokazatelj su ove utakmice prethodne sezone u Europi. Dat ću sve od sebe da donesem radost našim navijačima, zaključio je napadač Želje na kraju. Inače, Željezničar je stigao u Prag, te se autobusom prebacio do Plzena, gdje igra prvu utakmicu s češkim prvakom, a s tribina će imati podršku vjernih Manijaka, koji su dan ranije otputovali k Plzenu. Naravno, Viktorija je apsolutni favorit, jer ima vrhunsku momčad, sređeno financijsko stanje, dobre uvjete i iskustvo igranja u Europi, u Željezničaru se nadaju povoljnom rezultatu.

Dati sve od sebe

-Očekivanja su da damo sve od sebe, da odigramo jednu dobru utakmicu i napravimo što bolji rezultat. Gledali smo CD-ove i utakmice što su igrali u Europi i prvenstvu. Jaka su ekipa, ali imaju i oni svoje nedostatke, smatra defenzivac Željezničara Asim Škaljić i dodaje: -Sigurno da se može napraviti dobar rezultat, pa evo i ovi amateri su kakav - takav rezultat napravili u Europi protiv Sarajeva. Ne trebamo gubiti nadu, kazao je Škaljić. Trener plavih s Grbavice Amar Osim kazao je kako se nada da će njegovi igrači uspjeti ostvariti dobar rezultat. -Što se igračkog kadra tiče, neki igrači su otišli, dok su oni koji su ostali u potpunosti spremni. Adilović je bio ozlijeđen, međutim, posljednjih dana je trenirao s nama i u kombinaciji je za ekipu, kazao je Osim. Susret se igra u 17.30 na stadionu Viktorije u Plzenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije