RAJA S GRBAVICE

Pitali ga navijali za Žalju ili Hajduk, pa ga izboli nožem

\'noz_nnn_bih_071209\'
Arhiva VL
19.07.2011.
u 09:37

Petorica iz Sarajeva u 3 sata su se vraćala plažom iz kafića i naišli na Domagoja Zovku, koji je jedva preživio taj ‘slučajni’ susret

Domagoj Zovko (19) iz Neuma zadobio je po život opasne ozljede u noćnom obračunu na plaži, a s druge strane je bila ‘raja s Grbavice’. Uboden je tri puta, u prsa i but, i to nožem iz apartmana koji su prethodno unajmila petorica Sarajlija, od kojih su trojica maloljetnici. U njihovim džepovima je zatečen i ‘skakavac’.

- Život mu je visio o koncu, ali je trenutačno stabilan - kažu iz mostarske bolnice. Do krvavog sukoba je došlo oko 3 sata ujutro, nakon konzumiranja alkohola. Naime, petorka se vraćali plažom iz jednog kafića i sreli su Zovku. Fitilj “slučajnog” susreta bio je upit za koji nogometni klub navija - Želju ili Hajduk! Nakon glasnih psovki i nekoliko udaraca, Neumljanin je uspio izmaknuti, da bi, nakon nekoliko stotina metara, sreo svog rođaka, kojem je ispričao što mu se dogodilo. Njih dvojica su se vratila do plaže pa je ponovno došlo do prepirke oko nogometnih klubova, a potom i do fizičkog sukoba u kojem su sjevnule boce i kamenice.

Tada je, sumnja se, maloljetni Huario Č. (16) izvadio nož i Zovki zadao tri rane, od kojih su dvije teže. Nesretni mladić bolno je zavapio i pao na pijesak, a raja se razbježala. Inspektori su ih do jutra pronašli i priveli, a potom su posjetili ozlijeđenog Zovku u bolnici pokazavši mu fotografije privedenih. Na jednoj od fotografija prepoznao je mladića koji mu je zadao umalo smrtonosne ubode. Poslije saslušanja županijska tužiteljica Valerija Tomić je četvoricu pustila da se brane sa slobode, dok je zbog pokušaja ubojstva još 24 sata zadržala maloljetnog Huarija, koji navodno priznaje da je Neumljanina tek ubo u nogu. Kako doznajemo, pušteni su Semir Nikšić, Arman Mujkić i još dvojica malodobnika, Armin L. i Hamdija Đ., koji su također bez roditeljskog nadzora boravili na moru.

Ključne riječi

Komentara 2

KI
kitikat
18:24 21.07.2011.

zaljo ,cccccccc

KO
kolovoz
20:05 19.07.2011.

eto jel treba biti mudar kako bi se zakljucilo tko je trazio belaja-navodni spor navijanje-maloljetnici-roditelji ne znaju i sl.odgoj i zakon naprosto ne postoje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije