maloljetni vandali

Petero djece krivo za paljenje hrvatske zastave u Borovu

prosvjed, paljenje zastave (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
08.05.2012.
u 10:22

Policija je istraživanjem utvrdila da su četiri, od tih pet osoba, na objektima u centru Borova sela (pekarnica, ugostiteljski objekt, trgovina) sprejom ispisivali grafite s četničkim simbolima

Petero djece iz Borova i Vukovara u dobi od 11 do 12 godina osumnjičeno je da su razdoblju od 25. do 28. studenoga zapalili državnu zastavu Republike Hrvatske koja je bila izvješena na zgradi Hrvatske pošte u Borovu, izvijestila je PU Vukovarsko-srijemske županije.

Nakon paljenja državne zastave, maloljetna petorka slomila je i koplje na kojem se nalazila zastava te ostatke paljevine i koplja bacila u obližnju živicu. Policija je istraživanjem utvrdila da su četiri, od tih pet osoba, od 20. do 23. travnja na objektima u centru Borova sela (pekarnica, ugostiteljski objekt, trgovina) sprejom ispisivali grafite u obliku četiri slova C, zatim P.F.C. i natpise Max papučar, Sever u transu. Oštetili su i vrata toaleta na drvenom kiosku u Borovu.

O počinjenim kaznenim djelima i počiniteljima izviješteno je Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Vukovaru kao i Centar za socijalnu skrb u Vukovaru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije