digao sidro

Perasović napustio Cibonu i potpisao s Efes Pilsenom

Perasović
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: bb/VLM, av/VLM
21.06.2010.
u 18:06

Velimir Perasović napustio je Ciboninu klupu i potpisao s turskim Efes Pilsenom. Ugovor je na dvije godine s opcijom razlaza nakon prve sezone.

Iako je Perasa htio niz španjolskih klubova, odlukom da ode u Efes pokazao je da želi voditi klubove koji igraju u Euroligi. Između ostalih, vodit će i hrvatskog centra Marija Kasuna.

Efes je u prošloj sezoni imao jaku momčad, no i problema s trenerom Erginom Atamanom. Ostali su bez Kupa i prvenstva koji su otišli u ruke najvećem rivalu Fenerbahçeu, a njega je upravo preuzeo drugi hrvatski stručnjak Neven Spahija. Glavni cilj turskog kluba dovođenjem Perasovića zasigurno je Final Four Eurolige.

Inače, Cibona je Perasoviću nudila puno bolji ugovor nego što ga je imao dosad. Spominjala se i mogućnost klauzule po kojoj bi Perasović bio među prvima kojemu bi se isplaćivale ugovorne obveze. Ipak, čini se kako je Splićanin odlučio otići u neke stabilnije vode.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije