ZBOG KAZNI

Pedesetak dužnosnika prijeti da će se zapaliti ispred OHR-a

Paddy Ashdown
14.12.2010.
u 08:04

Ostalo mi je samo da se polijem benzinom i zapalim pred zgradom OHR-a ne bih li skrenuo pozornost na agoniju, kaže Lazović

Pedesetak dužnosnika, uglavnom SDS-a, koji su 30. lipnja 2004. godine odlukom tadašnjeg visokog predstavnika Paddyja Ashdowna uklonjeni iz javnog i političkog života, prijeti da će se zapaliti pred zgradom OHR-a ako im se ne vrate osnovna građanska prava.

Otpisani, kako sami sebe nazivaju, tvrde da nijedna domaća ili međunarodna institucija nikada nije dokazala umiješanost bilo koga od njih u skrivanje bivšeg predsjednika RS-a i haaškog optuženika Radovana Karadžića i pitaju zbog čega im OHR ne vrati osnovna ljudska prava kada Karadžiću traje suđenje u Haagu. - Pokušao sam sve što je u mojoj moći, ali uzalud!

Ostalo mi je samo da se polijem benzinom i zapalim pred zgradom OHR-a ne bih li skrenuo pozornost na agoniju u kojoj se nalazim, kaže bivši dužnosnik fočanskog SDS-a i direktor Telekoma RS-a u tom gradu Miloš Lazović Vojvoda. - Bilo bi lakše da nam se kaže da ćemo doživotno biti izopćeni, nego ovako, dodao je.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barbaizamerike
05:00 15.12.2010.

zasto ce palitiOHR ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?