Potraga završena

Paravinju otkrili psi tragači i specijalne kamere

paravinja
VL FOTO
26.06.2011.
u 12:06

U 13 sati održat će se izvanredna konferencija za novinare povodom uhićenja Paravinje koji se dovodi u vezu s nestankom Antonije Bilić

Dragan Paravinja uhićen je danas u mjestu Donji Srđevići, u općini Srbac, samo 40 kilometara od Banja Luke.

Kako doznajemo iz policijskih izvora, Paravinjin trag su otkrili psi tragači i specijalne kamere. Skrivao se u jednom šumarku, a kada je primijetio pripadnike policije, počeo je bježati.

- Nismo htjeli pucati na njega, željeli smo ga uhvatiti živog. Nakon potjere za njih, uspjeli smo ga uhvatiti - rekao nam je jedan od policajaca koji je sudjelovao u potjeri, te je dodao kako je suradnja s hrvatskom policijom izuzetna.

- Uhitili smo ga u selu Donji Srđevići u kojem se krio posljednja tri dana. Noću se skrivao u napuštenim objektima, a danju u šumi gdje je i uhićen. Nije mogao pružati otpor. Pokušao je bježati, ali mu nije uspjelo - izjavio za Večernji list Gojko Vasić, direktor policije Republike Srpske i dodao da je u ovim trenutcima Paravinja na putu za Banja Luku gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje u kojem će uz policajce Republike Srpske sudjelovati i hrvatski policajci.

U 13 sati održat će se izvanredna konferencija za novinare povodom uhićenja Paravinje koji se dovodi u vezu s nestankom 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić.

Podsjetimo, DNK analizom potvrđeno je kako su vlasi nađene u Paravinjinom kamionu pripadale Antoniji.

>>DNA analiza potvrdila da je Antonija bila u kamionu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije