ubojstvo a. bilić

Paravinjine završne riječi: Nisam kriv, ovo je urota policije

paravinja (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.10.2012.
u 10:10

Mogu ponoviti žaljenje što je javnost bila isključenja sa suđenja tijekom završnih riječi, rekla je Ankica Giljanović, odvjetnica Dragana Paravinje.

Zbog tajnosti postupka ne mogu vam reći zbog čega je nakon završnih riječi obrane moj branjenik Dragan Paravinja zatražio da se još jednom obrati sudu, kao ni što je rekao. Jedino mogu ponoviti žaljenje što je javnost bila isključenja sa suđenja. Rekla je ovo Ankica Giljanović, odvjetnica Dragana Paravinje po svršetku posljednjeg ročišta prije sutrašnje objave presude Paravinji optuženom za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić.

Na tom se ročištu pojavila i sestra maloljetne Drnišanke, Ana Bilić, koja je po svršetku ročišta samo projurila pokraj novinara rekavši kako nema komentara.

Paravinja je navodno ponovno izjavio da nije kriv, a u nekoliko se navrata pozivao da je sve urota policije protiv njega.

Optužba je zatražila maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina za ovog, već dvaput osuđivanog silovatelja u Srbiji i BiH. Obitelj Antonije Bilić, čiji se svaki trag izgubio 7. lipnja prošle godine na Čikolskom mostu, kada je ušla u Paravinjin kamion, jako je teško podnijela suđenje i novinarima već dulje vrijeme ne daju nikakve izjave.

>>Presuda Paravinji u petak, obitelj Bilić traži 40 godina robije

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije