Turnir

Pandža: Ovakva druženja mogu donijeti samo dobre stvari

Košarka
08.10.2012.
u 11:42

Klub je osnovan 2010. godine, ovo je prvi put da organiziramo ovakav događaj - istaknula je za naš list Nikolina Pandža

U organizaciji Ženskog košarkaškog kluba “Zrinjski 2010.” jučer je u dvorani Đačkoga doma pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, na čelu s premijerom Denisom Lasićem, održan košarkaški turnir “Mostar Ladies Cup 2012.”

Na turniru su sudjelovale košarkašice iz četiri kluba s dvije ekipe, prva skupina 1996. – 2000. i druga skupina 2001. i mlađe: Ženskog košarkaškog kluba “Ljubuški 2011’’ iz Ljubuškog, OKK “Leotar’’ iz Trebinja, ŽKK “Konjic’’ iz Konjica i domaćina ŽKK “Zrinjski 2010’’ iz Mostara.

- Moram istaknuti kako smo iznimno zadovoljni organizacijom ovoga turnira. Naš klub je osnovan prije dvije i pol godine, tako da nam je ovo prvi put da organiziramo ovakav događaj - istaknula je za naš list Nikolina Pandža, trenerica i tajnica ŽKK Zrinjski. Pandža je istaknula kako je turnir prošao u prijateljskom ozračju, da su se djevojke pored natjecanja družile, i da jedno ovakvo natjecanje može donijeti samo lijepe stvari. - Na otvaranju turnira snage su odmjerile košarkašice ŽKK Zrinjski 2010 i Ljubuški 2011. u kojem su ubjedljivo slavile domaće košarkašice. U drugoj utakmici Konjičanke su bile bolje od Leotara tako da su u sinoćnjem finalu igrali ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Konjic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?