LJUT KAO RIS

Pamić: Ponovo su nas pokrali protiv Lokomotive!

Istra Lokomotiva (1)
Duško Marušić/Pixsell
06.08.2013.
u 07:59

- Igrači Lokomotive nisu krivi, oni su navikli na takva suđenja. Liga 10? Ma može i liga 6, dok se ovakve situacije događaju i nitko ništa ne može! Neka me izbace iz lige, ali nije samo Zagreb svijet! - kazao je Pamić.

Samo tri minute dijelile su nogometaše Istre od pobjede nad Lokomotivom. Imala je momčad Igora Pamića prednost od 1:0 do koje ju je doveo Sandi Križman u 65. minuti. I onda su u samo dvije minute sve prokockali i izgubili 1:2.

Najprije je u 87. minuti po lijevoj strani pobjegao Bručić i asistirao Mišiću koji je prizemnim udarcem svladao Ježinu. Nakon tog pogotka Igor Pamić potpuno je izgubio živce, protestirao je smatrajući da su gosti iz Zagreba morali poštivati fair-play i zaustaviti igru jer je jedan igrač Istre na centru pao zbog navodne ozljede. Pamić se verbalno sukobio i s igračima Lokomotive, a potom ga je Marić isključio. Samo dvije minute kasnije Mišić je pobjegao po lijevoj strani, odigrao na stranu za Pjacu koji je mirno pospremio za pobjedu 2:1. Lokosi su i nakon četiri kola prvi na ljestvici! A u nadoknadi, nakon naguravanja u kojem je bilo i udaraca, crvene kartone dobili su Istrin Franjić i Lokomotivin Mesarić.

- Cijela Hrvatska vidjela je prošle godine kako su nas u Maksimiru pokrali protiv Lokomotive. Opet su to učinili jer trebali su dobiti dva crvena kartona! Igrači Lokomotive nisu krivi, oni su navikli na takva suđenja. Liga 10? Ma može i liga 8, liga 6, dok se ovakve situacije događaju i nitko ništa ne može! Neka me kazne, izbace iz lige, ali nije samo Zagreb svijet! I Pula je lijep dio Hrvatske, ali u nogometu ne možemo učiniti ništa - kazao je Pamić.

Gostujući trener Tomislav Ivković pomirljivo je istaknuo:

- Zašto bi mi bilo neugodno?! I kad je Matas u prvom dijelu ležao na travnjaku, igrači Istre su nastavili akciju. I jedno i drugo možda je nekorektno zbog fair-playa, ali je sastavni dio nogometa. Ne zamjeram ni Igoru Pamiću što me odgurnuo, to je bilo u žaru borbe, reakcija u tom trenutku.

>> Istra sve izgubila u dvije minute, Igor Pamić isključen!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije