Ni vračara nije pomogla

Otpao i Ben-Haim, Platini zaprijetio Izraelcima izbacivanjem iz Uefe

\'Israeli Yossi Benayoun (C) vies with Georgian Levan Kobiashvili (L) during their Euro 2012 group F qualifying match on September 7, 2010 in Tbilisi. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV\'
AFP
Autor
Ante Buškulić
07.10.2010.
u 15:09

Najbolji izraelski igrač, veznjak Chelsea Yossi Benayoun, kukao je nakon što je doznao da ne može igrati dva mjeseca.

– Sjedim u hotelu i jako sam tužan. Izjedam se iznutra kad se sjetim koliko sam dugo čekao da igram za reprezentaciju. Ozlijedio sam se uoči dvije vrlo važne utakmice. Jako sam želio igrati... – rekao je.

Benayoun je htio igrati pod injekcijama, no liječnička služba je to odbila. Chelsein je veznjak proteklih dana bio i kod popularne doktorice Marijane u Beogradu, ali mu nije pomogla niti konjska posteljica.

A Michel Platini poručio je:

– Ne promijeni li izraelska vlada svoju politiku ograničavanja slobode kretanja palestinskim sportašima, Izrael će biti izbačen iz Uefe!

Izraelci su nekim članovima palestinske reprezentacije zabranili igranje u revijalnoj utakmici između Palestine i Jordana prošli mjesec zbog tzv. sigurnosnih razloga.

– Mi smo prihvatili Izrael u Europi, pa će se tako i Izraelci morati pridržavati Uefinih zakona i propisa koji zahtijevaju slobodu kretanja za igrače. U suprotnom, snosit će ozbiljne posljedice – najavio je Platini.

Dodatni problemi za izbornika Luisa Fernandeza stigli su u srijedu navečer - branič West Hama Tal Ben-Haim propustio je trening zbog teškoća s koljenom i vjerojatno otpada za utakmicu. Čini se da će središnji branič biti Cohen, koji je na toj poziciji odigrao samo jednu utakmicu, protiv Malte. A Fernandez je odmah pozvao Dganija, braniča Makabija Netanye.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

NA
nacionalnifront
21:34 07.10.2010.

Nije mi jasno kako ta azijska gamad uopće nastupa u Europi

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?