Večernje novosti

Otmicom Dačićeva sina planirali osloboditi Jocu Amsterdama

Ivica Dačić
Pixsell
03.08.2010.
u 09:48

"Prijatelji Joce Amsterdama navodno spremaju otmicu Luke Dačića“, informacija je koju su sigurnosne službe poslale prije dva mjeseca MUP-u Srbije.

BEOGRAD - Nakon što su mediji u Srbiji otkrili kako su srbijanski mafijaši planirali otmicu malodobnog sina dopredsjednika vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, beogradske Večernje novosti danas donose više detalja iz kojih je razvidno da je u otmicu umiješan Sreten Jocić, znan kao Joca Amsterdam, kojemu se trenutačno u Beogradu sudi za organizaciju ubojstva Ive Pukanića.

Prijatelji Sretena Jocića, navodno su, doznaju Večernje novosti, planirali otmicu Luke, sina ministra policije Ivice Dačića, a umjesto otkupa tražili bi slobodu za kriminalnog bosa.

- Raspolažemo s neprovjerenim podatkom da se sprema otmica sina ministra policije Ivice Dačića - navodi se u službenoj bilješci u koju je imao uvid beogradski dnevnik.

"Navodno se prijatelji Joce Amsterdama spremaju oteti Luku Dačića na putu od škole do kuće ili obrnuto. Dječak bi kao talac poslužilo za oslobađanje Jocića iz pritvora Centralnog zatvora u Beogradu“ ovo je bit povjerljive informacije koju su sigurnosne službe poslale prije dva mjeseca MUP-u Srbije "na daljnje postupanje" i provjeru, pišu današnje Večernje novosti dodajući kako je izvor ove tvrdnje, prema također neprovjerenim podacima, osoba iz "kriminogene sredine". Dačićeva sina bi, prema tim navodima, držali sve dok Joca Amsterdam ne bi bio na slobodi i izvan dohvata policije.

Izvor ove informacije nije mogao reći tko je eventualno sudionik priprema otmice niti je li Jocić upoznat s ovom akcijom. Nije samo ministar policije Ivica Dačić bio na navodnoj listi za likvidaciju Sretena Jocića, podsjeća beogradski dnevnik, jer se pričalo da je skupina koja se povezuje s Jocom Amsterdamom planirala ubojstvo i ministrice pravosuđa Snežane Malović i to kad je otpuštena iz rodilišta.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?