SARAJEVO

Oteli ga na Ilidži, odveli na brdo Žuč i upucali

specijalci
PIXSELL
24.06.2012.
u 11:25

Kod H. E. je konstatirana teška tjelesna povreda, nakon čega je zadržan na Ortopedskoj klinici bolnice Koševo

Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevske županije u subotu,  23. lipnja, u 20.25 sati obavijestio je Treću PU da je u prostorijama Zavoda ukazana Iiječnička pomoć H. E. (1989) iz Sarajeva zbog prostrijelne rane koju je zadobio vatrenim oružjem i da je zatim vozilom Zavoda prevezen na KUM Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo.

Po zaprimljenoj informaciji na KUM KCU Sarajevo upućeni su službenici policije koji su zatekli H. E., koji je  izjavio da se nalazio na Vrelu Bosne, općina Ilidža, gdje su ga zaustavile njemu poznate osobe B. A., H. Dž., P. M. i P. Đ. te ga nasilno ugurali u vozilo \"golf II\'\', reg. broja 062-J-510, a potom odvezli do brda Žuč, gdje je po izlasku iz vozila B. A iz. pištolja u njegovom pravcu ispalio dva hica, usljed čega je zadobio prostrijelnu ranu desne natkoljenice.

Kod H. E. je konstatirana teška tjelesna povreda, nakon čega je zadržan na Ortopedskoj klinici bolnice Koševo.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela teška tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje uhićeni su B. A. (1985), H. Dž. (1985), P. M. (1981) i P. Đ. (1982), svi iz Sarajeva.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dalmos12
07:17 26.06.2012.

Dajte im lopate u ruke, kad budu umoreni od posla, nece im padati na pamet takve scene, kao iz losih film-ova. Ove nove generacije, nista ne uce, sve su gori i gori...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?