SRETAN KRAJ

Otac pronašao sina koji je od kuće pobjegao zbog loših ocjena

nestali
Dean Moconja
07.04.2011.
u 09:17

U koricama njegova školskog atlasa roditelji su zatekli oproštajno pismo u kojem piše ‘da zaborave na njega’!

Nakon 27 sati izbivanja iz kuće, otac je jučer oko 15 sati nestalog Sinišu Dragičevića (15), učenika 9. razreda OŠ I.G. Kovačić iz Banje Luke, pronašao kod vagona u blizini željezničke postaje, gdje je navjerojatnije i proveo noć. Dan ranije je s torbom na leđima otišao u školu, ali se na nastavi nije pojavio. Prethodno je svratio u trgovinu kupiti dopunu za mobitel pa je sreo vršnjaka i tek mu rekao da neće doći na prvi sat. Kako se nije vraćao kući, obitelj je do ponoći alarmirala policiju. Roditelji su u međuvremenu pronašli oproštajno pismo iz kojega se zaključuje da je maloljetnik pobjegao od kuće zbog loših ocjena... Dječakova majka Zorica kaže da je ona na dan nestanka išla u školu na informacije. Prije toga Siniša joj je zanijekao da ima loših ocjena, ali se ispostavilo da je na polugodištu imao negativne ocjene iz dvaju predmeta. Također, ispostavilo se kasnije da je rođaku u školi i spominjao bijeg vlakom.

- Nikada ga nismo pritiskali zbog učenja i u životu nije dobio batine. On je jako dobro, povučeno i mirno dijete. Siniša, molim te, vrati se kući, jer naš život bez tebe neće imati smisla - kroz suze je vikala bolom skrhana majka prije nego što je dječak pronađen. Kako je sa sobom ponio baterijsku lampu, otac Drago je i posumnjao da je prenoćio u nekim vagonima koji se nalaze u blizini njegova poduzeća, ali ga u mraku nije pronašao. No, sutradan je ponovno pokušao i uspio.

- U koricama njegova školskog atlasa zatekli smo oproštajno pismo u kojem je napisao obitelji “da zaborave na njega i da je tako najbolje za sve”. Napisao je da on ide “svojim putem” i da će u trenutku kada oni budu čitali pismo on već biti jako daleko. Ne mogu ga doslovno citirati, jer smo pismo predali policiji. Napisao je nešto u stilu da “nije bio dobar”, aludirajući na to što je popustio u školi - priča brat Slaviša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije