Hajduk

Organizacija uspješna, momčad neuspješna

Utakmica
06.02.2013.
u 10:55

Domaćini su se predstavili u sjajnom izdanju kada je u pitanju organizacija, dok je domaći GOŠK podbacio na ovogodišnjem izdanju

- Iznimno sam ponosan što su dečki na lijep način i dobrom igrom na terenu poklonili dolini Neretve jedan lijep ambijent, u kojem prorade i emocije te svi dobiju još veću motivaciju - izustio je trener splitskog Hajduka Mišo Krstičević po završetku finalne utakmice 23. izdanja memorijala ‘Andrija Anković’ u Gabeli u kojoj su Splićani bili uvjerljivi protiv Budućnosti i tako osvojili turnir.

Sjajno ozračje

Time je trener Hajduka i na najbolji način opisao ozračje na ovogodišnjem izdanju memorijala koji je po svim ocjenama zaslužio visoku ocjenu. Nakon višegodišnje stanke na memorijal se vratio Hajduk i odmah ga i osvojio, a na veliku radost svojih brojnih fanova u dolini Neretve. Još se prepričava utakmica prvog dana memorijala u kojoj su snage odmjerili Hajduk i Zrinjski, a što je na tribine stadiona Podavala privuklo oko 2500 gledatelja iz Hercegovine i Dalmacije. - Ovo je zaista fantastično - skoro u glas su ponavljali Lujo Ilić i Pero Pavlović, sportski direktor, i predsjednik NK GOŠK, koji se još jednom u organizacijskom smislu pokazao kao odličan domaćin. No, rezultatski je to bilo ipak loše izdanje, jer je GOŠK izgubio obje utakmice, najprije od Budućnosti 0:1, a onda u utakmici za 3. mjesto i od Zrinjskog 0:5. Uz pobjednika Hajduka dobar su dojam ostavili i nogometaši Zrinjskog koji su baš protiv Splićana prvog dana turnira pružili borbenu igru, a finale su izgubili tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Pohvale idu i na račun ekipe Budućnosti iz Podgorice koja je najprije slavila protiv GOŠK-a, a onda se u finalu protiv Hajduka odlično držala prvo poluvrijeme. No, u nastavku tog susreta Splićani su dokazali da su i bez osmorice reprezentativnih igrača jaka ekipa.

Briljirao Vuković

- I samo sudjelovanje na ovom turniru za nas je velika čast, jer smo bili u društvu jakih ekipa iz BiH i Hrvatske. A naravno da je čast igrati protiv Hajduka, koji je u Gabeli imao podršku navijača kao da je igrao na svom Poljudu. Stvarno smo oduševljeni ovim ozračjem u Gabeli i svaka čast organizatoru i svima koji su uz ovaj turnir - istaknuo je trener Budućnosti Radislav Dragićević. A baš je u finalu protiv “svojih” briljirao Ivan Vuković, Crnogorac u redovima Hajduka. Treneri svih sudionika pohvalili su organizaciju. A sve to dogodilo se u jednoj “maloj” Gabeli, čapljinskom naselju s jedva 1000 stanovnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije