Najbolji skijaš bez bolova

Oporavak je gotov, Kostelić na faksu polaže Povijest Venecije

'04.05.2011. Selce, Ivica Kostelic nakon operacije koljena na rehabilitaciji u Termama Selce. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
06.05.2011.
u 09:36

- Nema bolova, rane su uredno zarasle, plivao je svakodnevno tjedan dana u moru, kaže dr. Brozičević iz Termi Selce

U Zagreb se Ivica Kostelić s oporavka u Termama Selce vraća bez štaka, ali s knjigom! Iza njega su dva postoperativna tjedna nakon osmog operacije istog, desnog koljena.

– Osjetljivo je, izbombardirano je silnim operacijama, problemi se javljaju češće nego kod zdravog koljena. Imao sam četiri teške operacije križnih ligamenata, ova je ipak lakša – kaže Ivica, koji je od Uskrsa bio pod budnim okom doktorice Vlaste Brozičević.

– Nema bolova, rane su uredno zarasle, plivao je svakodnevno tjedan dana u moru, koje je iz dana u dan sve toplije. Imali smo sreće s vremenom, bila je bonaca. Njega plivanje zaista veseli – objašnjava dr. Brozičević. Prve dane plivao je u odijelu kako se ne bi smrznuo, a pred kraj odijelo bi ostalo u sobi. Stigao je učiti, u petak se sprema izaći na ispit, pripremao je Povijest Venecije. No, kada će miljenik Hrvata ponovno na snijeg?

– Prema vlastitom iskustvu, vrhunski sportaši sami odlučuju kada su sposobni vratiti se aktivnosti. Poznavajući obitelj Kostelić, povratak na snijeg bit će ubrzo – dodaje dr. Brozičević, koja je liječila cijelu nisku naših sportaša, od Janice, Modrića, Pletikose, Šukera...

Ivica će nastaviti oporavak, opcije su ili Austrija ili Daruvar.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije