Luka, kamo si to oti

Opasno iskrilo u svlačionici Reala nakon poraza od Seville

'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho (L) speaks with Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo during the Spanish league football match Mallorca vs Real Madrid on January 14, 2012
'JAIME REINA'
18.09.2012.
u 15:25

- Sad idem na presicu i sam ću se braniti kad se nitko od vas nije udostojio pokazati na terenu - grmio je Mourinho

Nije bilo ugodno biti u svlačionici Reala nakon poraza kod Seville. Prisutni tvrde da je "grmljavina" trenera Josea Mourinha odjekivala hodnicima, a kad je on izašao, igrači su se međusobno optuživali. Portal grada360.com ističe kako je Mourinho prvi krenuo s paljbom.

– Sad idem na presicu. I nitko od vas ne ide sa mnom. Kad niste bili dostojni pokazati se na terenu, branit ću se sam – zarežao je na igrače prilikom izlaska iz svlačionice.

A onda su krenuli igrači.

– Hajde, dečki,što nam se dogodilo!? Pa mi smo Real Madrid! – istaknuo je kapetan Iker Casillas.

Svi su šutjeli, a onda se Gonzalo Higuain ohrabrio:

– Svi znamo što nam se dogodilo. Trebamo zraka, ne možemo disati.

Uključio se Sergio Ramos uključio:

– Ono što se ne smije događati jest da netko poput Xabija Alonsa trči kao lud po cijelom terenu i pokriva vas četvoricu, ne s tijelom koje je u onakvom stanju u kakvom jest.

Cristiano Ronaldo nije se mogao čuti tijekom svađe, a onda se vratio Mourinho da utiša one koji su najglasnije rogoborili.

– Zaboravite, pričat ćemo o svemu u srijedu, nakon utakmice Lige prvaka – zaključio je cijelu priču portugalski stručnjak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?