SRUŠIO HOFFENHEIM

Olić: Oborio sam rekord, na utakmici sam imao 40 sprinteva!

'21.09.2013, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL, VfL Wolfsburg vs 1899 Hoffenheim, im Bild  Ivica Olic (Wolfsburg #11) und Ivan Perisic (Wolfsburg #9) freuen sich  // during the match from GER, 1
nph / SchraderNordPhoto/PIXSELL
23.09.2013.
u 11:14

Iz igre je naš reprezentativac izašao u 80. minuti nakon što je pretrčao 11,1 kilometar

Najprije se, iz Davora, javio brat Marin...

– Ma jeste li ga vidjeli! Što je stariji, sve više trči i sve ljepše golove zabija! On je čudo, ponosan sam što mi je brat, iako će me ovi golovi dobro koštati, svako malo moram pozvati neku \"rundu\" – nije krio radost Marin Olić.

Ivica Olić (34) s dva je prekrasna pogotka donio Wolfsburgu tri boda, vodstvo Hoffenheima 0:1 Ola je krasnim pogocima u 44. i 48. minuti preokrenuo na 2:1.

U tri kola četiri pogotka

– To je to! U tri zadnja kola, zabio sam četiri gola, sve je sjelo na svoje mjesto – kaže Olić i nastavlja:

– Do 4. kola još se nisam bio upisao u strijelce i u klubu su me pitali gdje je problem, boli li me nešto, jesam li nezadovoljan. Ma ne, rekao sam im, sve je u redu, osjećam se sjajno, nikad nisam u životu prošao bolje pripreme, jer nisam bio ozlijeđen, pričekajte malo, \"procurit\" će. I \"procurilo\" je! Pun sam samopouzdanja, kad smo protiv Hoffenheima nakon poluvremena izašli iz svlačionice, rekao sam sucu \"sad ću zabiti još jedan gol, a ti onda to mirno odsudi do kraja\", tako je i bilo, ha, ha – rekao je Olić i potom otkrio:

– U 80. minuti tražio sam izmjenu, nisam više mogao stajati na nogama, bio sam \"mrtav\"! Kondicijski mi je trener rekao \"previše si trčao\", poslije sam pogledao statistiku i vidio da sam pretrčao 11,1 kilometara, a imao sam čak 40 sprinteva! To mi je rekord, dosad sam najviše na utakmici imao 36 sprinteva. A da vam oslikam što to znači, naš drugi najbolji trkač bio je Vierinha sa 26 sprinteva. Umoran sam, ali sladak je to umor... Doma ste upisali tri pobjede, a vani tri poraza.

– Nešto na tom planu moramo napraviti. A u subotu gostujemo u Münchenu, kod zahuktalog Bayerna, bit će veselo, ha, ha... Nemamo iluzija, ali skupo ćemo prodati kožu.

Reprezentacija najvažnija

Zabio je i Mandžukić, Perišić je dobro igrao kad je ušao u drugom poluvremenu, lijepe su to vijesti za izbornika Igora Štimca.

– Samo da ostanem zdrav. Naravno da želim dobro igrati i zabijati u Wolfsburgu, ali ove mi je sezona reprezentacija najvažnija! Srbiju smo prošli kako-tako, najvažnije je da smo uzeli bod i eliminirali ih. A sad su pred nama važne utakmice s Belgijom i Škotskom, moramo uzeti barem tri boda, moramo dobrim rezultatima dohvatiti samopouzdanje uoči doigravanja. A onda ćemo biti pravi – kaže Ivica Olić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije