Bundesliga

Olić: Magath me nagovorio da dođem, Mandžo i ja napadamo vrh

\'Bayern Munich\'s Croatian striker Ivica Olic celebrates scoring during the UEFA Champions League second leg quarter-final football match FC Bayern Munich vs Olympique de Marseille in Munich, souther
AFP
05.05.2012.
u 11:35

- Dat ću sve od sebe na terenu, to je moja filozofija, jedino tako znam igrati

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić na ljeto napušta Bayern i odlazi u Wolfsburg. Službena stranica kluba u kojem već igra jedan Hrvat, Mario Mandžukić, predstavila je Olića.

Burno je razdoblje pred Olićem, prvo se u finalu Lige prvaka oprašta s Bayernom, zatim ide na Europsko prvenstvo, a na kraju svega prelazi u novi klub.

- Da, to su doista tri velike stvari. Bojim se da baš neću imati vremena za godišnji odmor. Nadam se da supruga i djeca neće biti previše razočarani. Sretan sam što je transfer realiziran i obavljen. To će mi dati dovoljno vremena da se smjestim, pronađem kuću za obitelj i upišem djecu u školu. U ovom se trenutku samo nadam da će Bayern pobijediti Chelsea u finalu Lige prvaka i da ću na Euro otići kao europski prvak.

 Olić je u Wolfsburg otišao u potrazi za većom minutažom, koju u Bayernu nije dobivao.

- Mogao sam otići u drugi klub, ali je želja bila ostati u Njemačkoj. Presudan je bio razgovor s Felixom Magathom. Njegov imidž i filozofija su me uvjerili da je to najbolji izbor.

 Društvo u napadu trebao bi mu praviti reprezentativni kolega Mandžukić.

- To je fantastično. Dolazimo iz iste regije i odrasli smo na 50-ak kilometara udaljenosti. Znamo se od malih nogu. Iz Wolfsburga ne poznajem nikoga drugog. Došao sam klubu pomoći da napadne vrh ljestvice i mogu reći da ću dati sve od sebe, takav sam oduvijek i drugačije ni ne znam - zaključio je Olić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?