ŽENSKI ''MAMIĆ''

Olga uletjela Biliću u svlačionicu i vrijeđala sve redom!

Olga
24.08.2012.
u 11:44

- Da, bila je u svlačionici poslije utakmice, bila je nezadovoljna, no bio sam i ja - potvrdio je Bilić

I Slaven Bilić na svojoj je koži osjetio kako je to kad mu se gazda miješa u posao. U njegovom slučaju radi se o gazdarici Lokomotiva Olgi Smorodskaji koja je izgubila živce nakon nedavnog poraza od Alanije u 4. kolu ruskog prvenstva i uletjela u svlačionicu.

Naime, Lokomotiv je u prva tri kola bio osvojio sedam bodova, no s obzirom na veliki budžet za ovu sezonu u kojoj je plasman među prve tri pozicije, momčad nema pravo na kiks.

Osim toga, Olgi je uprava kluba zaprijetila da će je smijeniti ako tako zaista ne bude pa opasna šefica ništa ne prepušta slučaju.

- Da, bila je u svlačionici poslije utakmice i pričala s igračima. Očekivali smo pobjedu protiv Alanije, pa je došla poručiti da su odigrali jako loše. Nije samo ona bila nezadovoljna, i ja sam bio - rekao je Bilić.

Ruski mediji pušu kako to nije bio samo razgovor već kako je bilo i vrijeđanja s Olgine strane koja navodno Biliću daje sugestije kako treba izgledati momčad. Navodno mu je uoči posljednje utakmice, 5. kola protiv Nižnjeg, rekla da treba igrati s trojicom napadača, no on ju nije poslušao, a lokosi su slavili 2:0.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije