incident u gunji

Okrao muškarca s kojim je pio pa policajca udario nogom u trbuh

lisice
Arhivska fotografija
30.10.2011.
u 09:24

20-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela razbojništva i napada na službenu osobu, predan pritvorskom nadzorniku u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.

GUNJA - Nakon što su prošle noći zajedno pili u kafiću u Gunji, 56-godišnjak je oko jedan sat krenuo kući, ali ga je putem presreo 20-godišnjak iz Gunje, fizički napao i iz džepa mu istrgnuo novčanik u kojemu je bilo nešto manje od tisuću kuna. Oštećeni je otišao pljačku prijaviti policiji, a 20-godišnjak se vratio u kafić i nastavio piti i tu ga je policija zatekla oko dva sata i odvela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Ovdje je 20-godišnjak, inače od prije poznat policiji zbog raznih kaznenih djela, napao 27-godišnjeg policijskog službenika i udario ga nogom u trbuh. Policajac je zadobio lakše ozljede, a 20-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela razbojništva i napada na službenu osobu, predan pritvorskom nadzorniku u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije