Krešimir Kordić

Očekujem uspješne Euro nastupe i naslov prvaka

Krešimir Kordić
VL FOTO
20.06.2012.
u 10:17

Široki Brijeg dobio u 191 cm visokom napadaču pravo pojačanje

Odlaskom s Pecare Argentinca Juana Manuela Varee, te Slavonca Hrvoja Mišića stvorio se “prostor u šesnaestercu” za dovođenje kakva dobra napadača. Široki ga je pronašao u iskusnom Krešimiru Kordiću, bivšem napadaču Zrinjskog, dvije posljednje godine članu Slovana iz Bratislave i Dunajske Strede:

-Sa Slovacima sam završio, ugovor mi ističe za desetak dana tako da je to završena priča. A sa Širokim Brijegom lako sam se dogovorio za suradnju. Nadam se da će biti na obostrano zadovoljstvo. Još moram skoknuti u Bratislavu, uzeti papire i riješiti neke privatne poslove prije nego se ozbiljno uključim u rad, rekao nam je Kordić na prvoj prozivci, gdje se pojavio u “civilu”.

Najbolji topnik Zrinjskog

-Odlučio sam se za Široki Brijeg, iako sam imao unosnu ponudu za prijelaz u ruski Spartak Nalčik. No, iskren da budem, zaista mi se nije išlo u Rusiju. Osim toga, nedavno sam se i oženio, trenutačno uređujem stan u Mostaru i nije mi baš do lutanja. Pogotovo ne po dalekoj i hladnoj Rusiji. U Slovanu je prve godine bilo dobro. Odigrao sam 25 utakmica, zabio pet pogodaka, a klub je osvojio i prvenstvo i kup. Ponosan sam na to. Druge je godine ipak malo zapelo, tako da sam igrao uglavnom za “B” momčad. Krešimir Kordić (rođen 3. rujna 1981.) najbolji je strijelac u povijesti Zrinjskog. Zabio je 70 pogodaka u 158 nastupa. Osim u Zrinjskom, Kordić je igrao u Hrvatskome dragovoljcu, Zadru i Posušju.

Koban i za Široki

Kao napadač Zrinjskog često je i Širokobriježanima znao zaparati mrežu. I ranije je bilo pregovora o prelasku na Pecaru, no svaki se put nešto zapelo:

-Ovaj smo se put lako dogovorili. Ako me pitate što ovdje očekujem, onda je to osvajanje naslova prvaka. Uz ostalo... Široki Brijeg to zasigurno može, ima odlične igrače, većinu dobro poznajem, s nekima sam i igrao (Marić, Džidić, Serdarušić... p.p.). Uz sve nabrojano, Široki ima odlične uvjete za rad. Pogledajte samo ovaj sportski centar na Blatu. Pa to u regiji osim Zagreba nema nitko, za kraj će raspoloženi Kordić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?