MONET

Nove TV programe RTL 2 i Dom@ TV Mostarci ipak neće gledati

nova tv
Arhiva VL
04.01.2011.
u 09:53

O tome hoće li se ova dva programa prikazivati na kabelskoj televiziji, odlučit će nova uprava Moneta

Dva specijalizirana televizijska kanala koji se od početka ove godine emitiraju u Republici Hrvatskoj - RTL 2 i Dom@ TV - još se neko vrijeme neće prikazivati na kabelskoj televiziji Monet. Naime, kako doznajemo od Miljenka Buhača, iz tvrtke Monet, ova dva televizijska kanala se neće, barem u skorije vrijeme, emitirati u sklopu ove kabelske televizije.

Novo rukovodstvo

“Što se tiče nekakvih mogućnosti emitiranja tih programa u ovoj godini, one će ovisiti o vlasničkoj pretvorbi Moneta koja predstoji i gdje tvrtka Monet ulazi u jednu veću grupaciju”, navodi Buhač. Nadalje pojašnjava kako će ulazak spomenutih televizijskih kanala u Monetovu mrežu u budućnosti ovisiti o poslovnoj politici novoga rukovodstva velike grupacije u koju tvrtka Monet uskoro ulazi. Inače, spomenuta dva kanala predstavljena su kao televizijski kanali za cijelu obitelj. RTL2, specijalizirani zabavni televizijski programski kanal, predstavlja jedinstvenu novu ponudu na hrvatskom medijskom krajobrazu. S više od 70% visokokvalitetnih zabavnih programskih sadržaja, RTL2 će se kroz svoj program fokusirati na zabavne i zanimljive programe u svim vidovima života - od studijskih emisija, programa o putovanjima i prirodi, kulinarskih emisija, zabavnih emisija o djeci, automobilima i tehnologiji pa do humora, zabavnih serija i glazbe - čineći RTL2 idealnim za cijelu obitelj. Vođena filozofijom pozitivne, tople i emotivne zabave, Dom@ TV će u svom programu, koji će se emitirati 16 sati dnevno, gledateljima ponuditi TV-premijere najvećih svjetskih kuća kao što su Warner Brothers, Sony i BBC. Zrinka Jankov, glavna urednica Dom@ TV-a, kao najveće uzdanice novog kanala, najavila je nagrađivanu dramsku seriju “Tudori” oskarovca Michaela Hirsta, sapunice “Rebelde 2” i “Strasti orijenta”, njemačku uspješnicu “Ana” te talijanske serije “Moje kćeri” i “Prijateljice”.

Digitalna televizija


Inače, kućanstva iz pojedinih općina u Bosni i Hercegovini koja su kupila uređaje za digitalnu televiziju, uz već postojeće programske kanale, bez problema mogu hvatati navedena dva nova programa. Takav je slučaj s općinama Ljubuški, Čitluk, Grude, Posušje, Široki Brijeg... Spomenimo i to da je kabelska televizija Monet u prošlog godini svoju mrežu upotpunila s još nekoliko programa. Tako korisnici CATV Monet od ljetos imaju priliku gledati tri nova sportska kanala. “U novije vrijeme smo napravili jednu zamjenu glazbenih programa te je umjesto Balkanika TV-a uveden drugi glazbeni program.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?