Gradiška

Nitko joj ne vjeruje

Dragana
18.08.2012.
u 12:04

Kaže da je ovog ljeta čak dva puta silovana, a policija navodi kako je sve dobrovoljno

Dragana K. (30) iz Petrova Sela kod Gradiške osumnjičena je za lažiranje silovanja, strahujući da će njen šest godina stariji suprug Ljubiša N. (36) otkriti da ga je prevarila sa svojim bivšim momkom Ostojom K. Slučaj se odigrao jučer, između 1.15 i 2.15 iza ponoći, a policija je već do jutra utvrdila da je Dragana K. s bivšim imala intiman odnos i, strahujući da će preljub biti otkriven mužu, ispričala je da je nepoznati muškarac provalio u kuću, a potom je izvukao u dvorište i silovao. Nakon suprugova poziva, liječnici su ustanovili da nema tragova nasilnog seksualnog odnosa, a ona je na kraju priznala da je sve lažirala, tvrde iz CJS Banja Luka.

Njena verzija

Međutim, u svojoj ispovijesti novinarima Dragana i dalje tvrdi da je bila žrtva silovanja nepoznatog muškarca. Ona kaže da je u sporno vrijeme bila sama u kući jer je Ljubiša radio treću smjenu.

- Čitav dan sam nešto radila i navečer oko 22 sata došla kući. Upalila sam TV i radio, spustila roletne na kući i legla spavati. Oko 1.15 probudio me jak udarac u vrata i tada sam u kući vidjela nepoznatog čovjeka. Preko glave je imao navučenu kapuljaču i nisam mu uspjela vidjeti lice. Visok je oko 165-170 centimetara, ali je krupnije građe i ne vjerujem da ima više od 20 godina. Odmah me je zgrabio i zaprijetio je da će me ubiti ako se budem opirala ili vrištala, kroz suze priča Dragana K., inače slabije tjelesne građe. Ona tvrdi da je napadač izvukao vani i silovao je na travi pokraj kuće. Prema njenim riječima, to potvrđuju tragovi trave na bijeloj majici koju je nosila, ali i poveća razderotina iznad stražnjice koju je pokazala.

Nije vidjela lice

- Ni jednog trenutka nisam mu uspjela vidjeti lice jer je bio mrak, ali bi ga prepoznala po glasu. Kasnije sam vidjela da vanjsko svjetlo nije radilo, jer je napadač odvrnuo sijalicu. Silovatelj je pješice pobjegao i kada sam se uvjerila da više nisam u opasnosti otišla sam do susjede i sve joj ispričala, a potom sam telefonom nazvala supruga, priča Dragana K., koja sada otkriva i to da ju je isti muškarac napao i silovao 7. srpnja ove godine, ali to nikome nije prijavila.

- Ušao je kroz prozor i silovao me. Od tada redovito zatvaram prozore, ali više ne mogu mirno spavati. Kada Ljubiša radi treću smjenu često odlazim prespavati kod susjede, priča 30-godišnjakinja. Na pitanje zašto je onda policiji ispričala da je lažirala silovanje ona kaže da je na to bila “natjerana”.

- Nitko mi nije vjerovao, govorili su mi da lažem i stalno me ispitivali o mojoj prošlosti i vezi s tim Ostojom. Na kraju su me natjerali potpisati izjavu da sam sve lažirala i ispalo je kao da sam ja obila vrata na kući. Ne znam zašto bih to uradila, pita se na kraju Dragana K.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
15:58 19.08.2012.

Ljubiša radi treću a dragani ga na ledini preću.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije