Tenis

Nino Serdarušić i Viktoria Kuzmova osvojili prva mjesta

Viktoria Kuzmova
03.09.2012.
u 11:29

Sudjelovali su natjecatelji iz 14 europskih zemalja. Najviše sudionika je bilo iz BiH i Hrvatske, i to po 19 u obje konkurencije

Protekli tjedan, u Teniskim klubu Mostar, se igrao međunarodni juniorski turnir za juniore i juniorke do 18 godina. Turnir je iz obitelji i kalendara Međunarodne teniske federacije – ITF a igrao se pod nazivom “2nd Mostar Open 18&U 2012”. Turnir je počeo u 26. kolovoza a završio je jučer. Inače ovo se natjecanje tradicionalno se održava u ovom terminu sve od 2000. godine. Kvalifikacije su se igrale dva dana, a glavni turnir je počeo u 28. kolovoza i trajao je šest dana. U kvalifikacijama je sudjelovalo 19 juniora i 9 juniorki, a po četvero iz obje konkurencije se plasiralo u glavni turnir. Inače, sudjelovali su natjecatelji iz 14 europskih zemalja. Najviše sudionika je bilo iz BiH i Hrvatske, i to po 19 u obje konkurencije.

U muškom finalu pojedinačno, sastali su se: Fran Zvonimir Zgombić i Nino Serdarušić (Hrv). Pobijedio je Serdarušić sa 6:0, 3:6, 6:3. U ženskom finalu pojedinačno igrale su Ivona Čudina (Hrv) i Viktoria Kuzmova (Slovačka). Pobijedila je Kuzmova rezultatom 6:0; 6:1. U igri parova u muškoj konkurenciji pobijedili su Zvonimir Babić i Fran Zvonimir Zgombić.Oni su u finalu savladali Patrik Jovanović i Aziz Kijametović iz BiH sa 7:5, 6:2. U ženskom finalu parova pobijedile su Marija Curnić i Viktoria Kuzmova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije