Samo Nele

Nele Karajlić počinje snimanje novih 'Nadrealista' u Beogradu

Nikola Kojo
Marko Lukunić/Pixsell
24.09.2012.
u 10:54

Prema najavama snimanje započinje za oko mjesec dana a glavne uloge će tumačiti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić....

BEOGRAD – Poslije gotovo dva desetljeća u Beogradu započinje snimanje novog serijala Top liste nadrealista, sarajevske humoričke serijem koja je u vrijeme prikazivanja bila jedna od najgledanijih serija u bivšoj državi.

Prema najavama snimanje započinje za oko mjesec dana a glavne uloge će tumačiti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković i niz talentiranih mladih glumaca.

- Svaka jednosatna epizoda Nadrealista bit će rađena u veoma skupoj produkciji. Snimat će se najboljim digitalnim formatom. Inače, bit će i dosta studijskog dijela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta u kojima ćemo vidjeti poznata glumačka imena, rekla jeSvetlana Drinjaković, koja je producentica serijala,  za beogradski Blic.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije