ZIMA IM NE SMETA

Navijači proveli noć čekajući karte za utakmicu Hrvatska - Srbija

navijači,karte (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/12
Autori: hd, ba/VLM
21.02.2013.
u 08:03

Tijekom noći redovi ispred prodajnih mjesta postajali su sve veći, a do jutra je stigao ogroman broj navijača koji će se morati podijeliti na navodno samo četiri tisuće karata

Od ranog jutra navijači su okupirali prodajna mjesta na kojima se može doći do ulaznice za susret Hrvatska-Sebija. Na tri lokacije u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića, u Frankopanskoj ulici te u Importanne centru redovi su se počeli stvarati još u srijedu navečer. Unatoč temperaturi ispod ništice te snijegu koji pada u kombinaciji s kišom, one najupornije i najizdržljivije to nije pokolebalo u želji da pokušaju u vlasništvo dobiti propusnicu za maksimirsku utakmicu. Ovakvi redovi, prije otvaranja blagajni, stvarali su se samo kada bi u Zagrebu gostovao kakav svjetski bend poput U2 ili Red Hot Chili Peppersa, a od sportskih događaja manje gužve znale su se stvarati samo zbog Medveščaka.

Neutrašivim navijačima problem bi mogao bi biti mala količina karata koja je puštena u slobodnu prodaju. Navodno se radi o brojci od samo četiri tisuće.

Podsjetimo, pothodnik u zagrebačkom Importanne centru na jednu je noć postao dom skupini strastvenih navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Oni su se već u srijedu navečer okupili ispred poslovnice Tiska kako bi prvi kupili karte za utakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije. Navijači su vrijeme kratili pivom i kartanjem, a da sve prođe u redu ujutro su pazili i pripadnici policijskih snaga.

>> Na utakmicama Hrvatske i Srbije bez gostujućih navijača!

Uskoro opširnije iz centra Zagreba...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?