POTPUNA BLOKADA

Nastava je prekinuta do daljnjeg

jurina
Zvonimir Čilić
06.02.2012.
u 11:28

Kako nam je kazao ministar Jurina, prema prikupljenim informacijama mnoga prigradska i pogotovo seoska naselja su prometno odsječena od svijeta što znači i nemogućnost djece dolaska do škola i prisustvovanja nastavnom procesu

Prema informaciji koju smo dobili od srednjobosanskog županijskog ministra obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, Joze Jurine, nastava u svim osnovnim i srednjim školama prekida se od ponedjeljka 6. veljače. Razlog za ovakvu ministrovu odluku su vrlo niske temperature koje se spuštaju i do minus petnaest stupnjeva celzijusovih i visina snježnog pokrivača koji je u ovoj županiji od 50 pa do 80 centimetara. A snijeg još uvijek pada.

Kako nam je kazao ministar Jurina, prema prikupljenim informacijama mnoga prigradska i pogotovo seoska naselja su prometno odsječena od svijeta što znači i nemogućnost djece dolaska do škola i prisustvovanja nastavnom procesu. Odluka o prekidu nastave glasi „do daljnjeg“, a do kada, ovisi, kaže ministar Jurina, od vremenskih prilika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?