neka ostane tajna

Naredio asistentu da skrije sve Michaelove kreme za izbjeljivanje

conrad murary (1)
Foto: pixsell
1/4
29.09.2011.
u 08:52

Doktor Conrad Murray je nakon smrti Michaela Jacksona u bolnici njegovom asistentu naredio d ase vrati u kuću i baci sve kreme za izbjeljivanje kože koje je pjevač koristio

Svaki detalj vezan za smrt Michaela Jacksona izlazi na svjetlo dana. Naime, drugog dana suđenja doktoru Conradu Muraryu kojeg se tereti za ubistvo iz nemara svjedočili su osobni asistenti kralja popa.

Jedan do njih, Michael Amir Williams otkrio je kako je doktor Murray u bolnici, kad je Michael proglašen mrtvim, od njega zahtijevao da se vrati u iznajmljenu Jacksonovu vilu i skrije mnoge kreme za izbjeljivanje kože koje je pjevač koristio.

- Svijet za to nikad ne bi trebao doznati. Moraš to sakriti, vrati se i napravi to! , panično je zahtijevao Murray na bolničkom hodniku.

- Zamolio me i da ga odvezem negdje na doručak. Požalio se da je jako gladan jer je imao napornu noć, izjavio je Williams dodavši kako je liječniku slagao da mu je policija uzela ključeve auta te da mu ne može pomoći.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije