Moda

Nakon revija u Piramidi i Bristolu, večeras Mepas Mall fashion show

Revija
27.09.2012.
u 10:33

U atraktivnom Mepas Mall fashion showu bit će predstavljene modne marke najvećeg tržnog centra u BiH

Na otvaranju mostarskog izdanja Nivea BH Fashion Weeka, upriličenom u tržnom centru Piramida, u organizaciji ABC Modelsa i Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, predstavljene su kreacije poznatih modnih brendova iz kolekcije jesen zima 2012./2013.

Manekeni i manekenke, među kojima su bile Fikreta Husić, aktualna Miss Bosne i Hercegovine, i Marina Poletan, Best Model BiH 2011., izišle su najprije u atraktivnim modelima modne marke Playlife, a potom je prezentiran širok izbor ženskih i muških cipela i čizama najnovije kolekcije Planet obuće. Nazočni ovom fashion showu u Piramidi mogli su se uvjeriti zašto je Planet obuća jedan od vodećih regionalnih brendova trendovske obuće. Najnovija kolekcija ugledne modne marke Navigare na tragu je nastojanja ovog brenda da bude različit od drugih, a ujedno i prepoznatljiv na svoj način. Potom, predstavljeni su kolekcija torbi i najnovija kožna galanterija brenda Borsa. Springfild prati modne trendove, prezentirani modeli iz kolekcije jesen-zima 2012./2013. u Piramidi pokazali su zašto urbana mladež preferira kreacije ove modne marke. Fashion show u Piramidi završio je izlaskom manekenki i manekena u najnovijoj kolekciji brenda Lisca. Program mostarskog izdanja Nivea BH Fashion Weeka nastavljen je u hotelu Bristol, predstavljanjem najnovijih kolekcija modnih dizajnera iz BiH i Hrvatske, a hercegovačko izdanje ove modne karavane završit će večeras u Mepas Mallu. U atraktivnom Mepas Mall fashion showu bit će predstavljene modne marke najvećeg tržnog centra u BiH. Nakon mostarskog izdanja Fashion Weeka ovaj po mnogima najznačajniji modni projekt u BiH seli u Sarajevo. Nivea BH Fashion Week Sarajevo počinje 8. listopada. Na tom tradicionalnom tjednu mode u Sarajevu bit će prikazane najnovije kolekcije modnih dizajnera i svjetskih modnih brendova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije