ALKOHOLIZAM

Nakon predizbornog skupa popio 22 čaše rakije i umro

očevid (1)
Krunoslav Petrić/PIXSELL
27.09.2010.
u 08:07

Nakon opijanja prvo je počeo vikati i rušiti sve pred sobom te je ušao u benzinsku crpku i vrijeđao djelatnike

Nekoliko sati nakon što je popio čak 22 čaše rakije, koliko su mu lokalne ‘baje’ izbrojale poslije preksinoćnjeg predizbornog skupa Socijalističke partije, psihički bolesnik Aziz Čušić (37) iz Šipova umro je u roditeljskoj kući od zatajenja srca.

Pio lijekove

- Iako je na lijekovima i ima strogu zabranu konzumiranja alkohola, popio je više od litru rakije, a članovi njegove obitelji su ga pronašli nepomična u krevetu. Umro je u snu od, očito za njega - smrtonosne doze alkohola. Tužitelj je naredio obdukciju jer je po licu imao nekoliko ogrebotina. Ispitat će se i tko mu je dao alkohol u ruke - kažu u policiji. Nakon opijanja, psihički bolesnik prvo je počeo vikati i rušiti sve pred sobom. - Otišao je prema središtu i ušao u prostorije jedne benzinske crpke, gdje je vrijeđao djelatnike i rušio artikle s polica. Oni su potom pozvali njegova brata, koji ga nije uspio svladati, pa je u pomoć pristigao i rođak. Tek tada su ga njih dvojica nekako nagovorili da uđe s njima u automobil i ode kući. Ubrzo je umro u krevetu - navodi jedan očevidac. Prema riječima obducenta Željka Karana, čovjeka je doslovno “prekinula” rakija. - U pitanju je srčana smrt potpomognuta velikom količinom alkohola popijenog u jako kratkom vremenskom razdoblju. Ogrebotine na licu nisu utjecale niti upućuju na nasilje, nego je vjerojatno padao i udario se nekoliko puta - potvrdio je obducent Karan. Aziz je bio neoženjen i nezaposlen, a živio je u skromnoj kući s majkom i bratom.

Još jedna smrt

Inače, još jedna smrt zbog alkohola zabilježena je za jučerašnje noći kod Foče, gdje je mrtav pronađen 69-godišnji Tihomir Tošević. Njega su ujutro pronašli u lokvi krvi, a ispostavilo se da je pao na leđa sa stubišta i udario glavom. I on se za večeri napio pa zaspao u prizemlju. U jednom trenutku se probudio i mamuran krenuo preko vanjskog stubišta u krevet na katu, što će se i pokazati kobnim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije