Prometna nesreća

Nakon potrage, tijelo vozača nađeno u rijeci

Automobil
ZEDA
27.03.2013.
u 11:32

Potraga je bila otežana budući da se nesreća dogodila na nepristupačnom terenu i teško je bilo doći do tijela koje je ipak pronađeno u utorak ujutro

Crni dani na prometnicama u Bosni i Hercegovini obilježili su, na žalost, početak ovoga tjedna. Loše prometnice, zbog kojih građani BiH godinama trpe, i vremenski uvjeti prouzročili su još jedan smrtni slučaj, ovog puta u Olovu. Prema informacijama Zede, u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na lokaciji sela Krševi kod Olova u ponedjeljak navečer se utopio Rasim Mihmić, 48-godišnjak iz olovskog sela Rečica. On je upravljavši vozilom marke Golf, registracijskih oznaka E63-M-826, u mjestu Krševi - Bogdanovići, sletio s ceste i završio u koritu nabujale rijeke Krivaje.

Otežana potraga

Zbog nemogućnosti pristupa vozilu, potraga za nestalim vozačem je započela u utorak, i to u ranim jutarnjim satima od strane pripadnika Jedinice za podršku Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, koji su odmah nakon dojave o nesreći od strane očevidaca, pristigli s pripadnicima Službe zaštite spašavanja na vodi Općinskog stožera civilne zaštite Olovo i domicilne vatrogasne jedinice, radi pretrage terena i pronalaska nastradalog. U ponedjeljak navečer mrak i neprohodna cesta do vozila doveli su do toga da muškarac nije pronađen, do utorka ujutro, kada su prolaznici primijetili tijelo oko 400 metara od mjesta slijetanja u rijeku ispod mosta, u naselju Boganovići.

Izvukli tijelo nastradalog

Pripadnici policije su izvukli tijelo nastradalog, a medicinski tim je konstatirao smrt. Po nalogu dežurnog tužitelja u Zenici u prosekturi Gradskih grobalja Visoko bi se trebala obaviti obdukcija tijela stradalog. Pripadnici policije i tužitelj izvršili su očevidne radnje na mjestu nesreće, ali se neslužbeno saznaje da su na ovom dijelu ceste uvjeti za vožnju, zbog snježnih oborina, bili otežani, i najvjerojatnije je klizav kolnik uzrok nesreće. Istražne radnje su u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?