sinoć uhićena

Nakon noći provedene iza rešetaka Dijana Čuljak na ispitivanju

dijana čuljak (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
09.03.2013.
u 10:18

Slijedi i razgovor sa istražnim sucem koji bi joj, prema našim saznanjima, treba odrediti pritvor zbog pokušaja utjecaja na svjedoke.

Nakon noći provedene iza rešetala, bivša novinarka HRT-a Dijana Čuljak jutros je dovedena pred tužitelje zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva gdje će odgovarati na pitanja oko afere Core media. 

Sinoć je, podsjetimo, u pratnji policije prepraćena iz svog stana u Zagrebu u USKOK-ov pritvor na Oranicama. 

Slijedi i razgovor sa istražnim sucem koji bi joj, prema našim saznanjima, treba odrediti pritvor zbog pokušaja utjecaja na svjedoke. 

Prije nekoliko dana u tužiteljstvu je kao osumnjičenica davala iskaz četiri i pola sata nakon čega je puštena na slobodu. Ispitivanje tada nije do kraja bilo završeno jer je, neslužbeno doznajemo, rekla da je umorna i da više ne može na što su istražitelji odgovorili da će nastaviti drugom prilikom. Upravo zbog toga što joj odmah po ispitivanju nisu odredili pritvor kao što inače tako biva s osumnjičenicima nego tek sada, njezino uhićenje šokiralo je njezinog bivšeg supruga Vladimira Šelebaja.

>>Dijana Čuljak uhićena zbog utjecaja na svjedoke!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?