SVLADALA Lisicki

Najveći uspjeh karijere: Bartoli osvojila Wimbledon!

'Marion Bartoli of France trains on a practat the Wiise court mbledon Tennis Championships, in London July 5, 2013.      REUTERS/Toby Melville (BRITAIN  - Tags: SPORT TENNIS)'
TOBY MELVILLE/REUTERS
06.07.2013.
u 16:38

15. igračica svijeta u karijeri je osvojila sedam WTA turnira, a do sad joj je najveći uspjeh na Grand Slamovima bilo polufinale Roland Garrosa. Ovim je trijumfom osvojila i ogromni ček na 1.8 milijuna eura.

Francuskinja Marion Bartoli osvojila je Wimbledon! U finalu je svladala Njemicu Sabine Lisicki sa 6:1 i 6:4 za sat i 23 minute.

Bartoli je susret otvorila gubljenjem servisa, ali onda pomela Njemicu u prvom setu. U drugom je kod 5:3 propustila tri meč lopte, no nije pala. Na servisu kod 6:5 nije izgubila ni jedan poen i stigla do velike pobjede.

15. igračica svijeta ( od ponedjeljka će biti sedma) u karijeri je osvojila sedam WTA turnira, a do sad joj je najveći uspjeh na Grand Slamovima bilo finale Wimbledona 2007. te polufinale Roland Garrosa 2011. Ovim je trijumfom osvojila i ogromni ček na 1.8 milijuna eura.

>> Bartoli za finale vježbala u majici CrossFita Zagreb

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije