Oni su radili nešto

Najbolji u BiH u 4 godine su Jović, Belkić, Bećirović i Prodanović

jovic
Vl foto
13.05.2010.
u 14:18

Ove godine se prvi put dodjeljuje priznanje “Najparlamentarac” članovima Parlamentarne skupštine BiH

Predstavnici Europskog pokreta u BiH jučer su u Sarajevu, u sklopu obilježavanja Dana Europe, uručili plakete “Najparlamentarac BiH 2006.-2010.” zastupnicima u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Berizu Belkiću, Lazaru Prodanoviću i Denisu Bećiroviću te izaslaniku u Domu naroda PSBiH Ivi Miri Joviću, koji su, prema mišljenju Europskog pokreta, ostavili poseban trag u mandatu PSBiH 2006.-2010.

Vršitelj dužnosti predsjednika Europskog pokreta u BiH Predrag Praštalo je kazao da ovaj pokret od 2005. godine obilježava Dan Europe, a od 2007. dodjeljuje priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima koji su na bilo koji način pomogli ili podržali proces europskih integracija BiH.

Ove godine se prvi put dodjeljuje priznanje “Najparlamentarac” članovima Parlamentarne skupštine BiH u namjeri da se oda priznanje najistaknutijim političkim djelatnicima.

Denis Bećirović zahvalio je Europskom pokretu u BiH u svoje ime i u ime ostalih dobitnika ovog priznanja. Prema njegovim riječima, bilo bi mnogo bolje za BiH i njene građane da su neke stvari urađene na dobro građana i naroda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?