Sastanci

Najbolji tim BHRT-a na Pečatu

Večernjakov Pečat
13.03.2013.
u 10:42

Jučer je u Mostaru boravila ekipa državne televizije gdje se razgovaralo o konceptu emisije i glavne večeri Pečata

Odmora za ekipu uključenu u veliki projekt Večernjakov pečat već odavno nema. Večernjakov pečat je prerastao granice jedne države, čak i postaje mnogo više od manifestacije koja ima regionalni značaj. Jučer je u Mostaru ponovno boravila ekipa Bosanskohercegovačke televizije, ili jednostavnije BHRT-a. Višesatni sastanak rezultirao je dogovorom oko mnogo važnih stvari. Televizijska emisija na kojoj će se razgovarati o sto kandidata koji su obilježili Bosnu i Hercegovinu u 2012. godini koncipirana je od tima Večernjakova pečata i stručnih ljudi s BHRT-a. Sadržaj emisije i njene osnovne elemente predstavio je jedan od najboljih voditelja u Bosni i Hercegovini Benjamin Butković.

Na jučerašnjem sastanku njegov koncept emisije je dobio punu potporu, a ekipe BHRT-a i Večernjeg lista su dobile zadatke koji se moraju realizirati kako bi spomenuto predstavljanje kandidata bilo na najvišoj razini. Timovi dvaju medija posjetili su ponovno Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače gdje je planiran niz događaja. Redatelj i TV realizator s BHRT-a Vedad Hodžić ništa ne prepušta slučaju. Pomno je promotrio svaki dio Kosačine dvorane i dao je prijedloge koji će još više pospješiti samu manifestaciju. Njegova vizija prijenosa Pečata daje nam razlog za vjerovati kako će TV prijenos ove godine biti na višoj razini nego što je to bilo prethodnih godina. Važno je spomenuti kako će ove godine u velikoj dvorani biti postavljen veći broj kamera nego što je to bio slučaj ranijih godina, ali i planirane su promjene lokacije studija iz kojeg se emitira emisija uoči Pečata, te lokacija crvenog tepiha. Za nekoliko dana BHRT u Mostar seli svoje najbolje ljude i opremu, sve kako bi gledatelji zaista doživjeli spektakl!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?