Propuštena nastava

Nadoknada nastave tijekom raspusta i subotom

skola
VL FOTO
14.03.2012.
u 11:17

Škole koje 20. veljače nisu počele s nastavnim procesom, utvrdit će same period nadoknade nastave i za ostale dane u kojima nisu realizirale nastavu

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske utvrdilo je način i vrijeme nadoknade školskih sati za period od 6. do 17. veljače, kada je zbog obilnih snježnih padalina i niskih temperatura bila obustavljena nastava u tom bh.entitetu. U svim osnovnim i srednjim školama školski sati će se nadoknaditi u periodu proljetnog raspusta (9., 10., 11. i 12. travanj) i radnim nastavnim subotama (31.3, 21.4, 28.4, 5.5, 12.5. i 26.5).

Škole koje 20. veljače nisu počele s nastavnim procesom, utvrdit će same period nadoknade nastave i za ostale dane u kojima nisu realizirale nastavu, kao i škole koje su i prije 6. veljače obustavile nastavu. Učenici završnih razreda gimnazije, srednjih tehničkih i srednjih stručnih škola nastavnu godinu završavaju 18., a učenici završnog razreda umjetničkih škola 25. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?