Novogodišnja noć

Na putu Čatrinja - Topola poginuo mladić, u Mostaru i Sarajevu mirno

Policija
02.01.2013.
u 09:52

Iz neutvrđenih razloga vozilo je sletjelo s puta, a nesretni V.D. (1994.) smrtno je stradao

Novogodišnja noć u Bosni i Hercegovini, nažalost, usprkos svim pozivanjima na oprez i primjereno slavlje nerijetko završi s tragičnim posljedicama. U prvim satima Nove 2013. godine, točnije oko 03.05 sati na regionalnoj cesti Čatrinja - Topola, u mjestu Barek, u Gradišci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao mladić V. D. (1994.).

Sletjeli s puta

On i još četiri mlađe osobe, koje su ozlijeđene, bile su u automobilu opel, kojim je upravljao G. M. (1992.). Iz zasad neutvrđenih razloga vozilo je sletjelo s puta, a vozač je zadobio teške ozljede. S lakšim ozljedama prošli su M. D. (1997.) i A. M. (1993.), potvrđeno je Feni iz MUP-a RS. U općini Petrovo umalo se dogodila tragedija. Oko 05.20 sati u mjestu Kakmuž, putnički vlak koji prometuje na relaciji Doboj - Petrovo, udario je, najvjerojatnije, Đ. G. iz Doboja koji se kretao po pruzi. Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu Doboj, a liječnici se nisu izjasnili o stupnju ozljeda. Tijekom novogodišnje noći na području Mostara, ali i cijele županije, nije zabilježen nijedan incident ili narušavanje javnog reda i mira, priopćeno je iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko - neretvanjske županije za portal Bljesak.info. U posljednjim satima stare godine, oko 21.58 sati u PP Bijeljina muška osoba je telefonom prijavila da je u diskoteci u Ugljeviku postavljena eksplozivna naprava. Očevidom je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

Tučnjava u Zvorniku

U Zvorniku je sedam osoba ozlijeđeno u tučnjavi, u Gradišci šest. Novogodišnja noć na području Sarajevske županije je prošla bez težih incidenata. Službenici MUP-a županije Sarajevske najviše su posla imali s neodgovornim pojedincima i grupama koji su upotrebljavali pirotehnička sredstva. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Sarajevu tijekom novogodišnje noći bilo je 488 intervencija, od kojih je na javnom mjestu bilo 148, te 144 kućna posjeta. Najveći broj pacijenata je zatražio pomoć zbog alkoholizma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije