CineStar Mostar

Na otvorenju Prometej, Ledeno doba...

Cinestar
21.07.2012.
u 10:49

CineStar Mostar otvara se u sklopu trgovačkog centra Mepass Mall, a bit će u potpunosti digitalizirano kino s pet dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala...

Prvi multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini, CineStar Mostar svoja će vrata svečano otvoriti 25. srpnja 2012. u 20 sati. Za otvaranje prvog multipleksa izvan granica Hrvatske, tvrtka Blitz CineStar uzvanicima u Mostaru pripremila je najjače filmske naslove te čak dvije pretpremijere. Pretpremijeru jednog od najiščekivanijih filmova godine: posljednjeg nastavaka Nolanove trilogije o Batmanu, najvećem junaku svih vremena, te četvrti dio najuspješnije plesne franšize svih vremena: “Step Up 4”, vruće plesne ritmove u 3D-u. Na otvorenju posjetitelji će uživati i u Prometeju 3D, urnebesno smiješnom četvrtom nastavku Ledenog doba, također 3D te u filmu “Nedodirljivi”, jednom od najuspješnijih i najgledanijih ostvarenja francuske kinematografije.

Pet zvjezdica

“CineStar Mostar je jedanaesti multipleks tvrtke Blitz CineStar, ali ujedno i naš prvi projekt izvan granica Hrvatske, stoga nam je želja upriličiti veliko otvorenje i na najbolji mogući način upoznati stanovnike Mostara i okolice s kinima s pet zvjezdica. Kao i svugdje do sada uz najsuvremeniju i najkvalitetniju tehnologiju, najbolji izbor filmova, spektakle i razne pogodnosti, cilj nam je prilagoditi ponudu željama i potrebama posjetitelja u Mostaru te im omogućiti ultimativni doživljaj filma”, izjavio je Damir Milinić, izvršni direktor i član Uprave Blitz CineStara, prilikom objave kinoprograma CineStara Mostar.

CineStar Mostar će svoja vrata posjetiteljima službeno otvoriti u četvrtak, 26. srpnja, kada će uz filmske hitove s otvorenja, svi ljubitelji filma u Mostaru moći uživati i u sljedećim naslovima: “Sjene tame”, “Igre gladi”, “Čudovišna priča u Parizu”, “Pupijeva potraga”, “Piranha 3DD” i “Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok”. Zabava je zajamčena svima, najmlađima i najstarijima! “Otvaranje multipleksa CineStar značilo je buđenje filmskog života u svakom gradu koji je dobio kino s pet zvjezdica. Vjerujemo da će tako biti i ovoga puta te se iznimno radujemo otvaranju CineStara Mostar”, dodao je Milinić.

CineStar Mostar otvara se u sklopu trgovačkog centra Mepass Mall, a bit će u potpunosti digitalizirano kino s pet dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak tri dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kinodvoranu, CineStar eXtreme s gigantskim platnom veličine 100 m² te sve ostale sadržaje i pogodnosti koje nudi jedino kino s pet zvjezdica. Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u idućih dvanaest mjeseci otvoriti još tri kina: multiplex u Slavonskom Brodu u sklopu trgovačkog centra City Coloseum, megaplex s 11 dvorana u Splitu u centru Mall of Split, te multipleks u Vukovaru.

Uz postojeće multiplekse koji uključuju i premium kino formate, kao što su IMAX i GOLD CLASS, CineStar će činiti lanac od ukupno 14 multipleksa s gotovo 100 dvorana, 15.500 sjedala i četiri milijuna posjetitelja godišnje, što ga čini najvećim kinoprikazivačem na tržištima bivše Jugoslavije.

Bogata ponuda

Blitz-CineStar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Mostar prikazati više od 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u CineStar kina dolaze istodobno kad i u svjetska. Takvu bogatu ponudu u multipleksima CineStar osigurava suosnivač Blitz-CineStara i vodeći filmski distributer u regiji, tvrtka Blitz film i videodistribucija, koja je ekskluzivni zastupnik najvećih filmskih studija Warner Bros i 20th Century Fox, te surađuje s neovisnim kompanijama i distributerima, kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Morgan Creek International, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal /Canal-plus, Mister Smith Entertainment i Lionsgate. Blitz Film i videodistribucija je ujedno i ekskluzivni videodistributer kompanija Sony Pictures Home Entertainment, Paramount Home Entertainment Global, a division of Viacom Global, DreamWorks Animation Home Entertainment LLC i Dreamworks LLC.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?