Teške utakmice

Na mini pripremama naglasak stavljen na bolju realizaciju

Zrinjski
Stojan Lasić
28.03.2013.
u 09:54

Šćepanović je izvan stroja, a na kratkim poštedama su bili Žuržinov, Gligorov i Lisica. U kombinacije se vraća Crnov

Nogometaši Zrinjskog u miru su i tišini provodili prvenstvenu stanku. Imali su nekoliko dana mini pripremnog ciklusa u Međugorju, a momčad nekoliko posljednjih dana trenira u Mostaru. - U dogovoru s upravom kluba otišli smo u Međugorje na nekoliko dana, prvenstveno kako bi dali vremena našim ljudima koji rade na održavanju terena. Nadam se kako su napravili dobar posao u međuvremenu, te da je i njima dobro došla ova prvenstvena stanka - kazao nam je šef stručnog stožera Dragan Perić. Perić je prethodnih dana boravio s mladom reprezentacijom BiH, gdje obnaša funkciju pomoćnika izbornika Vlade Jagodića. Vrsta do 21 godine ostvarila je uvjerljivu pobjedu od 5:0 protiv Makedonije.

Respekt za Borac

- Od danas počinjemo s ciljanim pripremama za prvenstvenu utakmicu s Borcem. Za vrijeme priprema za sezonu smo u isto vrijeme boravili u Makarskoj, gdje sam pratio neke njihove utakmice. S povratkom afirmiranih igrača poput Maletića, Grujića, te uz igrače poput Kantara, Trivunovića, Bilbije, Grahovca oni su uistinu jedna od najjačih momčadi u ligi. Pokazali su to i sa 2:0 pobjedom protiv Željezničara. Nastojat ćemo u taj susret ući što je moguće bolje, kako bi u Banjoj Luci barem ostali neporaženi - dodao je Perić. Momčadi Zrinjskog će teško računati na bod ili tri ako opet prikaže lošu realizaciju. Na tome se dosta radilo u mini pripremnom.

Popravljanje


- Nedostaje nam bolja realizacija kako bi bili opasniji. Na tom polju dosta zapinjemo i taj segment igre moramo popraviti - zaključio je Perić.
Što se tiče igračkog kadra, još uvijek su prisutni stanoviti problemi s ozljedama. Gligorov ima probleme sa zadnjom ložom. Nekoliko dana na poštedi bio je Žuržinov, koji je imao bolnu tetivu. Nekoliko dana nije trenirao ni Lisica. U klubu očekuju da bi kroz 5-6 dana s laganim treninzima mogao početi u Šćepanović koji je slomio nožni prst na utakmici s Travnikom. Crnov se uključio u trenažni proces.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije