dovitljivi momak

Na Facebook-u organizirao zabavu u istarskoj kući u koju je provalio

\'A Facebook page is displayed on a computer screen in Brussels April 21, 2010. Over the past six years, social networking has been the Internet\'s stand-out phenomenon, linking up more than one billi
Reuters/Pixsell
25.02.2011.
u 11:11

Susjeda je policiji dojavila da je kuća, čiji su vlasnici u Njemačkoj, puna ljudi.

Na poziv susjede, policija je u Rovinju zatekla skupinu mladih kako se zabavlja u kući čiji su vlasnici u Njemačkoj. Mladi su na zabavu došli na poziv organiziran preko Fecebooka!  Rovinjska je policija zatekla 10-ak mlađih osoba s područja Pule i Rovinja koji su konzumirali alkohol i puštali glazbu. Utvrđeno je da ih je putem Facebooka na zabavu pozvao 26-godišnjak iz Pule. On je u obiteljsku kuću ušao preko susjednog, bivšeg doma za zlostavljane žene i djecu. Otuđio je i  manji iznos novca, čime je počinio kazneno djelo teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 26-godišnjak tijekom veljače na području Rovinja počinio još dvije teške krađe, i to 11. veljače, kada je provalio u kiosk I-Novine, odakle je ukrao nekoliko mobitela i veću količinu cigareta. Nedavno je, 22. veljače,  provalio u restoran unutar auto-kampa Polari i ukrao jednog jastoga!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?