Široki na Pecari

Musa: Očekujem dobru igru i pobjedu

Utakmica
T. M.
21.09.2013.
u 12:52

Bez Ćorića i Plazonića upitni I. Džidić i Zakarić, Blaić i Ješe ozdravili...

Učinak Širokog Brijega na dva gostovanja, u prvenstvu protiv Viteza u Zenici, te u Kupu BiH protiv Igmana u Konjicu je ispod plana – samo 50 posto. Splet ne baš sretnih okolnosti, rezultirao je porazom u Vitezu i isključenjem Plazonića. U Konjicu je uz prolaz u osminu finala kupa iz stroja zbog dvostrukog žutog kartona ispao Ćorić, što je navuklo bore na čelo trenera Slavena Muse:

Ješe i Blaić oporavljeni

-Njih će nam dvojica nedostajati protiv Željezničara. Ćorić je taman podigao formu, ne još na željenu razinu, ali ipak... Tek ćemo na zadnjem treningu vidjeti hoće li I. Džidić i Zakarić konkurirati za nastup, jer su obojica protiv Igmana zadobili neugodne udarce. Ali, Ješe i Blaić su se oporavili, oni će igrati. Moguće da Mario Ljubić i Mirko Marić počnu utakmicu. Ma, neće biti problema oko sastava, imamo mi 15 – 16 igrača sposobnih iznijeti utakmicu, kaže Musa i dodaje: -Kad igramo protiv Željezničara, ni mi ni oni nemamo velikih nepoznanica ni posebnih taktičkih tajni. Suviše se dobro poznajemo, suviše često igramo međusobno, bilo službene ili neslužbene utakmice. Očekujem dobru igru, ali i osvajanje tri boda. Imamo kvalitetu, samo moramo dati maksimum. I Željezničar je kvalitetan, malo u krizi, uglavnom zbog problemima s ozljedama, ali treba znati da je Željezničar aktualni prvak. To što Amar Osim više nije na klupi ništa ne znači, mi se spremamo kao da je on tamo. Mijenja ga Đurbuzović, koji je također vrhunski stručnjak.

Poslastica za gledatelje

Susreti protiv Željezničara oduvijek su bili poslastica za gledatelje na Pecari. Susreti ova dva kluba redovito su donosili kvalitetne igre, pogotke i uzbuđenja, te nadmetanja u navijanju. Iz Sarajeva je najavljen dolazak 100 pripadnika skupine Manijaci, koji će biti smješteni na istočnoj tribini. Škripari također će u velikom broju ispuniti sjevernu tribinu, što su i danima prije utakmice najavili plakatima na gradskim ulicama. Susret počinje u 19.45 (prijenos na BHT1). Vjerojatni sastav: Bilobrk – Blaić, Ješe, Špikić, Marković – Landeka, Ivanković – Zakarić, Wagner, Marić – Kordić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije